woensdag 5 november 2014

Swatches: Essie Nagellak 384 Mademoiselle en 702 Mint Candy Apple


Mijn super lieve zusje kon via haar werk 2 nagellakjes van essie regelen voor mij. Daar zei ik natuurlijk geen nee tegen. Ik had hiervoor ook nog geen nagellak van essie dus ik was erg benieuwd hoe het mij zou bevallen. Tijd voor wat swatches!


Mijn zusje heeft voor mij 384 Mademoiselle en 702 Mint Candy Apple meegenomen. Twee hele leuke lente kleurtjes. Het is dan al wel herfst, maar de kleurtjes blijven leuk!

In een essie nagellak zit een inhoud van 13,5 ml, dus je kan er lekker lang mee doen. Er zit een dun en een lang kwastje op waarmee je de nagellak goed kan aanbrengen.

Mademoiselle is een transparante nude kleur met een roze ondertoon. Deze nagellak zorgt voor een natuurlijke look waarbij je nagels gezond en glanzend ogen.

Mint Candy Apple is wel een dekkende nagellak. Met twee laagjes krijg je een prachtige mint kleur. Wat een leuk nagellakje!

De essie nagellakjes zijn erg fijn in gebruik en dekken ook goed. Voor 9,99 EUR zijn de essie nagellakjes onder ander bij de Etos te verkrijgen.

3 opmerkingen :

  1. Mint candy apple is super mooi wel jammer dat het nu geen lente is :P

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind ze allebei heel mooi. De eerste vind ik prachtig omdat hij je nagels net wat extra verzorgend uit laat zien. liefs x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik weet nog dat Mint candy apple in een winter collectie zat van Essie en ik echt stad en land afzocht naar dit lakje. Zal er altijd fijne herinneringen aan hebben :)

    BeantwoordenVerwijderen