zondag 30 november 2014

Swatches: Rimmel Moisture Renew lipsticks 130 - 180 - 360

Ik kan denk ik nooit genoeg lipsticks hebben. Ik kon het dan ook niet weerstaan om tijdens het Beautygloss Vriendinnenweekend 3 lipsticks van Rimmel te kopen. Ik zat er al een tijdje op te azen dus nu kwam het perfect uit.Ik heb dus drie kleurtjes meegenomen en toevallig zijn ze alle drie roze, maar toch weer heel anders. Ik heb 130 Oxford Street Fuchsia, 180 Vintage Pink en 360 As You Want Victoria gekocht. Alle drie zijn het de Moisture Renew lipsticks van Rimmel.

De Rimmel Moisture lipsticks hebben een paarse huls waarmee ze goed opvallen. De lipstick verpakking is voor de rest zilver en natuurlijk staat er ook het kroontje erop van Rimmel.De pigmentatie van deze lipsticks is erg goed. Ze knallen er alle drie goed uit. De kleuren van links naar rechts zijn: 130 Oxford Street Fuchsia, 180 Vintage Pink en 360 As You Want Victoria.Oxford Street Fushsia is een helder roze kleur, een prachtig kleurtje! Als je van lichte lipstick kleuren houd dan is deze lipstick geschikt. De barbie roze kleur knalt eruit. Vintage Pink is daarentegen een oud roze kleur die veel warmer en donkerder is. Ik heb al een make-up tutorial gemaakt die geïnspireerd is op deze lipsticks. Neem vooral even een kijkje. As You Want Victoria is een roze kleur die zelfs naar het rood neigt. Weer een prachtige kleur die er uit knalt. Ik vind het persoonlijke een mooie basic donker roze kleur.

De Rimmel Moisture Renew lipsticks brengen erg fijn aan. Het voelt bijna alsof je lippenbalsem aanbrengt. Ondanks dat blijft de lipstick goed zitten. Je kan er niet de hele dag  mee doen, maar een keer bij werken is geen probleem.

De Rimmel Moisture Renew lipsticks zijn voor € 10,99 te verkrijgen bij de Kruidvat. 

2 opmerkingen :