woensdag 12 november 2014

Swatches: Rimmel Sweetie Crush Nagellak 008 Sherbet Sweetheart, 011 Violet Swizzle en 012 Blueberry Whizz


In de shoplog van het Beautygloss Vriendinnenweekend hebben jullie kunnen zien dat ik bij het kopen van Rimmel producten een aantal gratis nagellakjes had gekregen. Daar wil ik jullie vandaag swatches van laten zien.

Bij aankoop van drie Rimmel producten kreeg je een gratis nagellakje uit de Sweetie Crush lijn. Ik heb er twee keer iets gekocht en ik heb een nagellakje van Carmen gekregen. Hierdoor had ik er uiteindelijk drie in totaal; 008 Sherbet Sweetheart, 011 Violet Swizzle en 012 Blueberry Whizz. De Sweetie Crush lijn is een liquid sand nagellak lijn. De structuur voelt aan als kleine suiker deeltjes op je nagellak.

In deze nagellak flesjes zit in een inhoud van 8 ml wat gemiddeld is. Het heeft een breed kwastje waarmee je snel en gemakkelijk de nagellak kan aanbrengen.


Sherbet Sweetheart is een geel nagellakje. Met twee laagjes zijn je nogal net of net niet volledig gedekt. Voor de perfecte finish zou ik voor drie lagen gaan, maar twee is prima.


Hetzelfde geldt voor Violet Swizzle. Een hele mooie violet kleur die de ene keer wel goed dekt en de andere keer toch beter drie laagjes kan gebruiken.

Blueberry Whizz is een lichtblauw kleurtje die er echt uit knalt. Deze kleur heeft genoeg aan twee laagjes om volledig te dekken.

Alle drie de nagellakjes zijn hele leuke kleurtjes en het liquid sand effect is leuk. Je moet er alleen op letten dat je dikke lagen doet omdat ze anders niet altijd even goed dekken. Wel drogen ze heel snel wat ik echt een groot pluspunt vind. 

Voor 6,99 zijn de Sweetie Crush nagellakjes van Rimmel te verkrijgen bij onder andere de Kruidvat.

2 opmerkingen :

  1. Ik vind ze er heel leuk uitzien maar ik vind dat altijd zo'n vreselijke gevoel op mijn nagels, ik kan daar echt kippenvel van krijgen haha. Leuke blog heb je, ik volg je nu via bloglovin! XO
    www.ingewm.nl

    BeantwoordenVerwijderen