dinsdag 21 april 2015

Review: Garnier Micellair Reinigingswater voor de gevoelige huid

Ik vind het heerlijk om elke dag make-up te dragen. Alleen is het wel belangrijk om elke avond ook mijn gezicht goed te reinigingen. Regelmatig draag ik waterproof make-up dus dat is er ook nog eens lastiger af te halen. Na het lezen van positieve reviews over het Micellair Reinigingswater van Garnier wilde ik het product ook graag testen. Met mijn droge en gevoelige huid ben ik gegaan voor de 'gevoelige huid' versie. Zou dit Micellair Reinigingswater van Garnier mijn gezicht goed genoeg kunnen reinigen?

Wat Ganier zegt over het product:

'Verander je reinigingsroutine – ontdek slim reinigen! Het Essentials Micellair Reinigingswater reinigt, verwijdert make-up en verzacht in één beweging het gezicht, de ogen en de lippen zonder af te spoelen. Deze zachte en geurloze formule is geschikt voor alle huidtypen, zelfs de meest gevoelige. 
Gebruik van het Micellair Reinigingswater: Breng met een wattenschijfje aan op het gezicht, ogen en lippen. Hard wrijven of afspoelen is niet nodig.

De formule is verrijkt met Micellen die afkomstig zijn uit de farmacie. Het zijn reinigende deeltjes die als een magneet onzuiverheden, make-up en talg op de huid aantrekken en zo van de huid verwijderen, zonder te wrijven.'

Ik vind het Micellair Reinigingswater van Garnier erg fijn. Het was op het begin weer even wennen om te gebruiken omdat het echt aanvoelt als water, maar het wel reinigt. Het zorgt ervoor dat mijn make-up eraf gaat en mijn huid gereinigd is. Mijn waterproof make-up gaat er wat lastiger af, maar dan gebruik ik gewoon net wat meer en dan is het er alsnog af. In een flesje zit 400 ml en ik had verwacht dat dit zo op zou zijn. Ik gebruik toch meer product hiervan dan een reiniger op olie basis. Het lijkt wel of het niet op te krijgen is. Ik heb deze nu twee maanden en ik zit nog maar op de helft. Voor mijn gevoel kan je er dus echt heel lang mee doen. Is toch altijd extra fijn. Ik vind de Garnier Micellair Reinigingswater dus een echte aanrader.

De Garnier Micellair Reinigingswater voor de gevoelige huid is voor € 6,49 te verkrijgen bij verschillende drogisterijen.

2 opmerkingen :

  1. Garnier is altijd fijn. Ik heb het ook een tijdje gebruikt. Maar mijn huid is best makkelijk, dus ik gebruik nu al een tijdje Derlon! xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb hem ook en vind hem heel fijn in gebruik! liefs

    BeantwoordenVerwijderen