dinsdag 28 april 2015

Swatches: Catrice Ultimate Colour Lipstick in 390 On The Pink Side Of Life


Geesje en ik geven elkaar regelmatig make-up die we zelf niet meer mooi vinden of gewoon niet gebruiken. Deze keer had Geesje een hele mooie Catrice lipstick voor mij. Ze had hem zelf maar een keertje gebruikt, maar ze vond de kleur toch niet zo goed bij haar passen. Ik ben het er niet mee eens, maar ze is een lastige om te overtuigen ;-). Ondanks dat de lipstick al een keer is gebruikt wilde ik de swatches wel graag aan jullie laten zien.

Het gaat om de lipstick 390 On The Pink Side Of Life. Dit is een van de nieuwere lipsticks die Catrice heeft. De Catrice Ultimate Colour lipsticks hebben altijd een stevige zwarte huls.

On The Pink Side Of Life is een licht roze kleur, heel erg zoet. Het is zacht van structuur en gaat heel makkelijk over je lippen.

Ik snap dus echt niet waarom Geesje dit kleurtje niet wilt. Ik vind het een heel mooi kleurtje. De lipstick blijft niet de hele dag zitten, maar je kan er wel een paar uurtjes mee vooruit. On The Pink Side Of Life is een mooie toevoeging aan het assortiment van Catrice.

De Catrice Ultimate Colour Lipsticks zijn voor € 3,99 te verkrijgen bij onder andere de Kruidvat.

3 opmerkingen :

  1. Ik vind het een prachtige lipstick, mooie kleur!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jou staat hij erg mooi. Mij stond hij gewoon niet zo mooi. Blij dat jij er happy mee bent :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ik heb hem ook, echt een hele mooie kleur is het!

    BeantwoordenVerwijderen