woensdag 1 april 2015

Review: Lush Lemony Flutter

De Lemony Flutter is een erg populair product van Lush. Als je helemaal in to the nagellak bent zou je toch eigenlijk wel deze nagelriemcrème moeten hebben. Voor mij is namelijk de Lemony Flutter het product voor verzorgende nagelriemen. Stiekem is het ook nog te gebruiken voor alle droge plekjes op je lichaam. 

De Lemony Flutter zit in een zwart plastic potje met een inhoud van 50 gram. Lush probeert zo milieu vriendelijk te zijn door zoveel mogelijk producten in vaste vorm te verkopen zodat ze minder verpakkingen hoeven te gebruiken. Leuk detail is dat er ook op staat wie het product heeft gemaakt. Ik heb nu al twee keer gehad dat ik een product had van 'Nicky'. Als je 5 potjes hebt opgemaakt kun je ze schoongemaakt zonder labels inleveren en krijg je een gratis vers gezichtsmasker. 

De crème ruikt heerlijk naar citroen, al vind ik de substantie eerder een boter. Je gebruikt het product door een beetje van de Lemony Flutter op je nagelriemen te smeren. Wanneer je de 'boter' aanbrengt verandert het in een olie. Na een paar minuutjes is dit weer ingetrokken met het gevolg dat je weer gehydrateerde nagelriemen hebt.

De Lemony Flutter van Lush is een echte aanrader als je verzorgende nagels en nagelriemen wilt. Het product is fijn in gebruik en ruikt lekker. Daarnaast zorgt het er er echt voor dat je nagels en nagelriemen er beter uit gaan zien. Met een potje kan je een jaar doen, maar zelfs dan zal je nog over hebben. Voor maar  € 10,65 is dit mooie product te verkrijgen bij de Lush winkels en op hun webshop.

2 opmerkingen :

  1. Dit product is inderdaad heerlijk! En hahaha, mijn toner en Ocean Salt zijn ook gemaakt door Nicky :D

    BeantwoordenVerwijderen