vrijdag 17 april 2015

Lipsticks voor de lente


Het begint weer een beetje warmer te worden in Nederland. Nog even en we hebben de warme dagen terug! In het artikel van vandaag bespreek ik een aantal lipsticks die ik heel leuk vind om te dragen in de lente. De prijzen zijn gevarieerd dus voor iedereen zit er iets leuks tussen.
Ik heb in totaal 7 lipsticks gekozen van verschillende merken met voornamelijk roze tinten, maar een rood kleurtje kan natuurlijk niet ontbreken. Dit zijn alle lipsticks v.l.n.r. met eventueel bijbehorende reviews met extra details die niet in dit artikel staan:

* De L‘Oréal Color Riche Collection Exclusive in Blake's Pure Red
* NYC Expert Last Lip Color in 404 Air Kiss
* essence lipstick in 53 All About That Cupcake

Swatches van de lipsticks v.l.n.r. Rimmel 101 - L‘Oréal - Essence - MAX & MORE (Action) - NYC - Yves Saint Laurent - Rimmel 130 

De Rimmel Lasting Finish Matte by Kate Moss in 101 is een matte licht roze kleur die bij elke look past.

Een sexy rood, mag nooit ontbreken in je stash en zeker niet voor de lente. De L‘Oréal Color Riche Collection Exclusive in Blake's Pure Red is daar uitermate geschikt voor.

Ben jij geen grote fan van lipsticks? Dan raad ik je de essence lipstick in 53 All About That Cupcake aan. Dit zorgt voor een mooie nude glans op je lippen. Ze zien er verzorgd uit, maar het is niks extreems.

De grote budgettopper is toch wel de MAX & MORE Lipstick in Candy Floss (Action). Candy Floss zorgt voor een zoet roze kleurtje op je lippen.

Als je voor een wat fellere roze kleur wilt gaan dan is de NYC Expert Last Lip Color in 404 Air Kiss erg mooi!

De Yves Saint Laurent Rouge Volupte Lipstick in 7 Rose Lingerie is een heel licht roze kleurtje. Hier moet je maar net van houden, maar als de zon schijnt vind ik hem extra leuk.

Voor een simpel roze kleurtje, maar die wel opvallend is, is de Rimmel Moisture Renew Lipstick in 130  Oxford Street Fuchsia de juiste keus.

Dit zijn alle lipsticks nog een keer op de lippen: Rimmel 101 - L‘Oréal - Essence - MAX & MORE (Action) - NYC - Yves Saint Laurent - Rimmel 130 

Dit waren al mijn favorieten lipsticks voor in de lente. Welke kleuren en bijbehorende lipsticks dragen jullie graag in de lente?

2 opmerkingen :