zaterdag 4 april 2015

Webshop: Loavies.com


Regelmatig deel ik een webshop met jullie waarvan ik denk ze een leuk assortiment hebben. Deze keer gaan we het hebben over de webshop Loavies. Al tijden vind ik dit een onwijs leuke webshop, alleen heb ik er nooit iets over geschreven. Tijd om daar verandering in te brengen!

"Life is a party, so dress like it!"

Loavies is in korte tijd uitgegroeid tot een van de populairste fashion webshops van Nederland, België en Duitsland. Tegenwoordig verkopen ze meer dan fashion items. Ze hebben nu bijvoorbeeld ook veel leuke home items. Loavies koopt producten in die geïnspireerd zijn op de trends van bloggers en catwalks. Op het moment is er ook een campagne gaande waarbij Serena van Beautylab en Larissa & Tara van Kittehscupcakes model zijn. Dit zijn hele mooie foto's geworden!

"We like our money right where we can see it, hanging in our closet!'

Laten we ook even naar de praktische dingen kijken. Als je iets besteld bij Loavies zijn er veel mogelijkheden om te betalen. Dit kan namelijk via IDEAL, Creditcard, AfterPay, Bankcontant/Mister Cash, PayPal en Fashioncheque. Daarnaast kan je de bestelling binnen 1 dag verwachten als je voor 22.00 uur besteld. De verzendkosten bedragen € 4,95 als je onder de € 100,- besteld. Blijkt iets van je bestelling toch niet helemaal goed te zijn kun je altijd retourneren en dit kan zelfs gratis. Dat zijn pluspunten! 

Bij Loavies kan je terecht voor fashionable kleding, accessoires, schoenen, tassen en home producten. Van elke productcategorie heb ik een aantal favorieten uitgekozen.

v.l.n.r. € 39,95 - € 17,95 - € 44,95 - € 39,95 - € 29,95

Vooral het jurkje vind ik erg leuk en de roze pastel tint kan niet ontbreken voor de lent.

v.l.n.r. € 9,95 - € 19,95 - € 24,95 - € 14,95  
€ 12,95 - € 19,95

Loavies heeft geen basic sieraden, maar ze zijn juist erg trendy. Ook is er veel keuze in horloges. Ik vind deze op de foto bijvoorbeeld erg mooi. De zon begint eindelijk weer een beetje te schijnen en daar heb je natuurlijk een zonnebril en een fashionable hoed voor nodig.

v.l.n.r. € 24,95 - € 34,95 - € 19,95
          € 29,95 - € 34,95 - € 39,95

Voor schoenen zal je ook slagen bij Loavies. Zeker de Chelsea boots staan hoog op mijn wishlist.

v.l.n.r. € 39,95 - € 19,95
          € 49,95 - € 54,95

Die Perfect Boybag kun je toch niet laten liggen. It's so pretty!

v.l.n.r. € 24,95 - € 14,95
          € 14,95- € 14,95

Sinds een tijdje verkoopt Loavies nu ook home producten en ze zijn leuk! Als je hun webshop gaat checken neem daar dan zeker even een kijkje. 

Als je deze producten ziet dan wil je toch gewoon hun webshop meteen even gaan checken. Ben jij nieuwsgierig geworden? klik dan hier. Laat in een reactie achter jij er al ooit iets hebt besteld en hoe je dit is bevallen.

Loavies verkoopt ook nog een aantal boeken. Deze zal ik bespreken op mijn boekenblog. Als je daar interesse in hebt, klik dan hier.

2 opmerkingen :

  1. Ik heb er nog niks besteld, maar loavies heeft wel hele leuke items! X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke items! Vind Loavies sowieso een leuke shop :)

    BeantwoordenVerwijderen