zondag 12 april 2015

Review: NIVEA Aqua Effect Hydraterende Dagcrème


Mijn dagcrème was weer eens op dus het was tijd voor een andere en ik had er nog eentje van NIVEA liggen dus besloot ik om die te proberen. Het gaat om de NIVEA Aqua Effect Hydraterende Dagcrème voor de normale tot gemengde huid.


De dagcrème zit in een kartonnen doosje met uitleg over de crème en een ingrediënten lijstje. De dagcrème zelf zit in een tube met een draaidop. Het heeft een inhoud van 50 ml en daar kan je wel even mee doen.

Wat NIVEA zegt over het product:

'Intensieve hydratatie en bescherming tegen invloeden van buitenaf zijn belangrijk om de huid de hele dag fris en soepel te houden. NIVEA Aque Effect Hydraterende Dagcrème is speciaal ontwikkeld door NIVEA om de normale huid optimaal te verzorgen.

In de NIVEA Aqua Effect Hydraterende Dagcreme zit vitamine E en Hydra IQ. Het heeft een lichte formule die snel intrekt en ondersteunt de natuurlijke vochtbalans van de huid. Het Hydrateert de huid diep en beschermt deze tegen invloeden van buitenaf. Daarnaast beschermt de UV filter te huid en gaat vroegtijdige huidveroudering tegen. Het zorgt voor een sensationeel frisse en diep gehydrateerde huid.'

Ik gebruik de Nivea Aqua Effect Hydraterende Dagcreme nu al een tijdje en ik vind hem erg fijn. Ik heb zelf een gevoelige en droge huid en normaal kies ik daar specifiek mijn producten op uit. Toch wilde ik deze dagcreme voor normale huid en gemengde huid proberen. Ik moet zeggen dat mijn huid het goed aankan. De dagcreme zorgt er inderdaad voor dat ik weer een hydraterende huid heb. Ik ben over het algemeen altijd wel tevreden over de producten van NIVEA en dat is wederom zo bij de Aqua Effect Hydraterende Dagcrème.

De NIVEA Aqua Effect Hydraterende Dagcrème is voor € 5,99 te verkrijgen bij verschillende drogisterijen. 

1 opmerking :

  1. Wat een goede review, dit lijkt me een hele fijne dagcreme! X

    BeantwoordenVerwijderen