vrijdag 8 november 2013

Sleek Vintage Romance oogschaduw palette


Enchantra is mijn favoriete beauty webshop. Toen er een actie was waarbij je 20% korting kreeg op Sleek producten heb ik dan ook meteen een bestelling geplaatst met een vriendin. Ik wilde al een tijdje het Vintage Romance palette. Dit is een limited edition palette van Sleek.


De sleek paletten hebben altijd een mat zwarte verpakking met in het groot Sleek erop. In een Sleek palette zitten 12 kleuren en een grote spiegel. Altijd handig als je op vakantie gaat. Je hebt 12 kleuren die bij elkaar passen en een grote spiegel die je kan gebruiken.


In het Vintage Romance palette zitten prachtige kleuren. Denk aan paarse, goud/bruine, roze, zilveren, zwarte en blauwe tinten. In elk Sleek palette heeft elke kleur haar eigen naam, altijd leuk!

Bovenste rij: Pretty in Paris - Meet in Madrid - Court in Cannes - Lust in LA - Romance in Rome - Propose in Prague
 
Onderste rij: A vow in Venice - Marry in Monte Carlo - Honeymoon in Hollywood - Bliss in Barcelona - Forever in Florence - Love in LondonDit zijn de swatches van het palette, van links naar rechts: Pretty in Paris - Meet in Madrid - Court in Cannes - Lust in LA - Romance in Rome - Propose in Prague - A vow in Venice - Marry in Monte Carlo - Honeymoon in Hollywood - Bliss in Barcelona - Forever in Florence - Love in London.
 
Hier heb ik een ooglook gemaakt met Marry in Monte Carlo en Bliss in Barcelona.
 
Wederom stelt Sleek niet teleur. Al mijn ervaringen met Sleek producten zijn tot nu toe goed. Alle Sleek oogschaduws hebben een fantastisch pigment en blijven de gehele dag goed zitten.
 
Het sleek palette is voor 9,99 te bestellen bij Enchantra.

2 opmerkingen :

  1. Dit palette staat ook nog op mijn wishlist samen met het Celestia palette! Mooie ooglook heb je ermee gemaakt.

    BeantwoordenVerwijderen