woensdag 23 april 2014

Swatches: essence Colour Flash Mascara Groen - Donker Blauw - Licht Blauw


Zo'n 10 jaar geleden liep ik rond met blauwe mascara en iedereen vond het maar raar. Ik vond het juist leuk omdat een eens wat anders was. Tegenwoordig is het maar heel normaal om meer te experimenteren met je make-up en leuke kleur mascara's te dragen. Ik vond het dan ook maar al te leuk dat essence met een aantal kleur mascara's kwam in haar vaste assortiment. 



Ik ben voor drie kleuren gegaan: Groen, donker blauw en licht blauw. De essence colour flash mascara hebben een verpakking waarbij het meteen duidelijk is om welke kleur het gaat, wat echt ideaal is. Voor de rest is het niet heel bijzonder. Ook de borstel waarmee je de mascara aanbrengt is gewoon heel simpel. 



Dit zijn de kleuren van de mascara's. De groene kleur is een wat donkere kleur. Terwijl de blauwe kleuren felle kleuren zijn ondanks dat de middelste een donker blauwe kleur is



De mascara's zijn niet waterproof, maar ze zijn verschrikkelijk om er af te halen! Zoals je op de foto hierboven kan zien is het helemaal in de huid getrokken. Alleen de donkere blauwe kleur gaat er goed af. Op de foto's waarbij ik de mascara op heb gedaan is dit ook terug te zien.



Dit zijn de gekleurde mascara's als ik het op mijn wimpers heb gedaan. Alle drie de mascara's zijn goed  gepigmenteerd. Er komt veel kleur van af, geweldig! De groene kleur had ik liever iets feller gehad, dan had ik het iets mooier gevonden. De twee blauwe kleuren vind ik echt geweldig! Ze knallen er goed uit en ik heb ook al veel complimenten gehad als ik deze mascara's droeg. 

De mascara's geven geen volume  of krullen de wimpers extra. Het gaat er echt om de wimpers een touch of colour te geven. Persoonlijk draag ik de kleuren altijd op mijn onder wimpers en gewoon zwarte mascara op mijn bovenste wimpers. Het is maar net wat je zelf leuk vind. Het enige nadeel aan deze mascara is dat het bij de groene en licht blauwe mascara het heel lastig is om van de wimpers te halen. Als je goed kijkt zie je bij de foto's met de blauwe mascara's rond de wimperlijn een beetje een groene kleur. Het was namelijk zo dat toen ik de groene mascara er eraf haalde heel de huid rondom mijn oog groen was en er niet af wilde. Dit is wel echt vervelend, want wie wil er nou met een groen oog rond lopen?

De essence Colour Flash Mascara zijn lekker budget en te verkrijgen bij de Kruidvat en de Trekpleister voor € 2,99. 

2 opmerkingen :

  1. die twee blauwen kleuren vind ik heel gaaf! liefs x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw, wat een prachtige intense kleuren. Het staat je ook echt heel erg mooi <3

    BeantwoordenVerwijderen