vrijdag 20 maart 2015

Review: Batiste droogshampoo in Blush


Dat moment dat je haar toch wel erg vettig is, maar je geen tijd meer hebt om te gaan douchen. Droogshampoo is dan je redding en de held van de dag! Op die momenten ben ik altijd wel erg blij als ik die nog een bus heb staan. Ik gebruik al tijden die van Andrélon , maar wilde een keer wat nieuws proberen en kijken voor een goedkopere versie.

Toen ik in het schap keek zag ik de Batiste droogshampoo staan, maar keek snel verder want ik wist dat die even duur is als die van Andrélon . Ik heb alleen maar goede reviews gelezen over Batiste droogshampoo, maar wilde echt voor een goedkopere versie gaan kijken. Toen zag ik ineens een droogshampoo van Batiste staan voor maar € 2,00. Ik dacht even dat ik het verkeerd zag, maar het was toch echt maar € 2,00. Het ging om de Batiste droogshampoo in Blush. Waarom deze maar 2 euro was geen idee, het was ook niet in de sale ofzo.


De Batiste droogshampoo hebben geen aparte verpakking. Het ziet er gewoon uit als een haarlak bus alleen dan komt er droogshampoo uit. Blush heeft volgens Batiste een 'verleidelijke bloemengeur' en op de bus staan dan ook veel roze bloemen. Het ziet er vrolijk uit en het valt op. Het heeft een inhoud van 200 ml.

Op de linkerkant zie je een foto met erg vettig haar, in het midden een foto waarop ik de droogshampoo net heb aangebracht en aan de rechterkant een foto met het eindresultaat. De gebruiksaanwijzing: 'Goed schudden voor gebruik. Hou de tuit ca. 30cm van het haar af en spuit op de haarwortels. Masseer de shampoo met de vingertoppen door het haar. Borstel en breng het haar in model.'

Nou ik kan je zeggen dat ik de droogshampoo helemaal niks vind. Zoals je op de foto ziet is er een ontzettend grote witte waas te zien. Ik heb het meerdere keren aangebracht maar ik blijf dit gewoon houden. Zelfs met meer dan een afstand als 30 cm blijft het zo erg. Na het inmasseren is het meeste wel weg, maar als je goed kijkt zie je nog steeds wat van de witte waas. Daarnaast blijft mijn haar vettig. Dit is dus een grote miskoop geweest en het is zeker geen aanrader.

De Batiste droogshampoo in Blush is voor € 2,00 te verkrijgen bij de Kruidvat.

2 opmerkingen :

  1. Wat jammer! Ik vind hem wel erg fijn en blijf hem maar opnieuw kopen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik gebruikte de 'tropical' versie en die vond ik wel fijn! Maar zoals je al zei, heb je er snel een witte waas bij. Ik vind wel dat je een heel leuke blog hebt!

    BeantwoordenVerwijderen