dinsdag 10 maart 2015

Swatches: W7 Chunky Lips


Margo van GETYOURNAILSDONE.nl kwam met de vraag of ik niet de W7 Chunky Lips wilde testen voor haar. Natuurlijk wilde ik dat! Ik vind het altijd heel leuk om make-up producten te testen en ik had al een aantal veel belovende berichten gezien/gelezen over de W7 Chunky Lips. Ik heb de producten uitgebreid getest dus laten we ze snel gaan bekijken! 

Wat zijn de Chunky Lips van W7 nou eigenlijk. De Chunky Lips zijn sticks die je lippen verzorgen en een leuk kleurtje heb. Het zijn een soort potloden die je kan uitdraaien dus je hoeft niet te slijpen.

De verpakking is van plastic in de kleur van het product. Wat ik persoonlijk er leuk uit vind zien. Het is vrolijk en het is heel duidelijk welke kleur de Chunky Lips hebben. De verpakking voelt daarnaast gewoon heel stevig. 

 v.l.n.r. Delicious - Glamorous - Scandal - Spontaneous - Sultry - Sumptuous

Er zijn in totaal 6 verschillende W7 Chunky Lips. Ik moet zeggen dat ik erg onder de indruk ben van de swatches. Dit soort producten hebben vaak een sheer effect, maar de pigmentatie van de Chunky lips zijn erg goed!


Delicious is een fel roze kleur die in het echt wel een tintje donkerder is dan op de foto. Ook op je lippen blijft de pigmentatie goed. Verwacht het niet zoals een lipstick, maar voor een 'potlood' is het echt goed. Een heel leuk kleurtje voor de zomer!


Glamorous is weer een heel ander kleur, namelijk een paarse lila kleur. Omdat dit een lichtere kleur is is het lastigere om deze kleur egaal aan te brengen. Ik kan begrijpen dat sommige dit te licht vinden, maar ik vind het kleurtje geweldig!


Scandel is een licht roze kleur en ik vind hem geweldig! Een kleurtje voor de lente die je dagelijks kan gebruiken.


Spontaneous is een roze peachy kleur, heel erg leuk voor de lente. Een van mijn favorieten.


Sultry is de enigste kleur met een soort van zilveren glansje erin. Ik zou deze kleur denk ik meer gebruiken voor een wat chiquere avond omdat deze wat donkerder is in vergelijking met de andere Chunky Lips.De laatste kleur alweer is Sumptuous. Het is weer een licht roze kleur, maar het heeft een lila ondertoon. Sumptuous is een soort van combinatie van Glamorous en Scandal.


Ik vind alle 6 de kleurtjes echt super leuk. Ze hebben echt indruk op me gemaakt. Het zijn leuke kleuren met een goede pigmentatie. Daarnaast brengen ze heel smooth aan en voelt het fijn aan. Het zijn budget potloden dus ze blijven niet heel de dag zitten. Na 2 - 3 uur of na het eten zal je het even opnieuw moeten aanbrengen. Voor een budget potlood vind ik dit helemaal niet erg. Ik had het nog niet gezegd, maar de Chunky Lips van W7 zijn maar € 2,50! Een heel fijn prijsje voor leuke lipproducten. De W7 Chunky Lips zijn echt een aanrader.

De W7 Chunky Lips zijn voor € 2,50 te verkrijgen bij GETYOURNAILSDONE.NL

3 opmerkingen :

  1. De swatches zien er goed uit! En ze staan je heel goed. Ik ben er erg benieuwd naar geworden. liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een prachtige kleuren! En helemaal niet duur.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw wat een mooie felle kleuren! Super mooi! X

    BeantwoordenVerwijderen