woensdag 11 maart 2015

Review: essence I Love Stage Eyeshadow Base


Een van de bekendste producten van essence is denk ik toch wel de I Love Stage Eyeshadow Base. Een oogschaduw basis moet er voor zorgen dat de oogmake-up langer blijft zitten en de kleuren intenser zijn. Al jaren gebruik ik dit product, maar ik heb er nog nooit een artikel over geschreven. Tijd om te laten zien waarom ik het gebruik.Ik vind de verpakking erg handig. Het is simpel, maar duidelijk. Daarnaast breng je met de sponsapplicator het product erg fijn aan.  Er zit 4 ml in wat misschien niet als veel klinkt, maar je doet er echt heel lang mee. Mijn vorige heb ik zelfs te lang gebruikt, want de kleur was gewoon een stuk donkerder geworden. 


De base heeft een lichte kleur met een gele ondertoon. Voor de echte bleekscheten, ikke dus, is dit wel erg jammer. Wanneer je het uitsmeert blijf je het gelige namelijk nog zien. Let er dus wel op dat je met je ooglook geen dikke lagen opdoet die je ver uitsmeert en dat je je dus alleen beperkt tot waar je oogschaduw ook daadwerkelijk komt. Aan de linkerkant zie je oogschaduw zonder basis en aan de rechterkant zie je oogschaduw met basis. Er is een duidelijk verschil zichtbaar. De kleur is met basis een stuk intenser en de zilveren glans in de oogschaduw is een stuk zichtbaarder. Daarnaast blijft de oogschaduw ook langer op zijn plek zitten. De oogschaduw basis heb ik er een dag plezier van.

De essence I Love Stage Eyeshadow Base is heel erg fijn, maar als ik een kritiek puntje mag zeggen dan had ik de basis graag lichter of kleurloos gehad. Wat ook heel fijn is, is de prijs. De oogschaduw basis is namelijk voor maar  € 2,49 te verkrijgen! Een echte budget topper dus.

De essence I Love Stage Eyeshadow Base is voor  € 2,49 te verkrijgen bij verschillende drogisterijen.

3 opmerkingen :

  1. Hij is heel fijn, maar idd hij mag wel iets lichter zijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben het met je eens. Ik had hem ook liever kleurloos, voor mij is hij nu echt veel en veel te donker!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De nieuwe van catrice is lichter en ook heel fijn. Heb die van essence lang gebruikt. Hij werkte wel heel fijn.

    BeantwoordenVerwijderen