vrijdag 13 maart 2015

Swatches: essence Longlasting Lipstick Nude in 03 Come Naturally

Essence heeft weer veel nieuwe producten in het assortiment. Ze hebben er voor gekozen om tijdens de vernieuwing van het assortiment veel producten toe te voegen met het thema 'nude'. Er zijn onder andere vijf nieuwe longlasting lipsticks nude toegevoegd aan het assortiment. Ik heb even een kijkje genomen en heb een van de lipsticks gekocht, 03 Come Naturally. 



De longlasting lipsticks van essence hebben normaal een zwarte huls met een klein randje met de kleur van de lipstick. De nude versies hebben juist een huls in de kleur van de lipstick en een klein zwart randje, I like!



Come Naturally is een bruine nude kleur met een paarse ondertoon. Op de swatch foto is dit nog niet zo goed te zien, maar er zit zeker iets paars in. De kleur is moeilijk te beschrijven dus laten we maar gewoon kijken naar de foto's waar ik de lipstick draag. 



Ik hou hiervan. Het is niet zomaar een nude kleurtje. Het heeft net nog iets extra's door de paarse ondertoon. De lipstick is romig en brengt heel fijn aan. Het zal niet de hele dag blijven zitten, maar voor een essence lipstick neem ik dat voor lief.

De essence longlasting lipsticks in nude zijn voor € 2,39 te verkrijgen bij verschillende drogisterijen. 

1 opmerking :