woensdag 29 oktober 2014

Swatches: Catrice Illuminating Highlighter Pen


Een aantal filialen van de Kruidvat hebben tegenwoordig een extra groot vak erbij gekregen van Catrice. Dus niet twee schappen, maar zelfs drie schappen. Daardoor zijn er ook veel nieuwe producten bij gekomen. Zo heeft Catrice onder andere een nieuwe highlighter in het assortiment.


Ik heb het over de Catrice Illuminating Highlighter Pen. Met deze pen breng je heel gemakkelijk de highlighter aan op je gezet. Aan de onderkant van de pen je draaien zodat het product er bij het kwastje eruit komt. Helaas moet je bij de eerste keer heel lang draaien voordat er iets uit komt. Ik wilde bijna terug gaan naar de winkel totdat er toch iets uit kwam. Helaas kwam er in eens keer heel veel uit. Dit is natuurlijk zonde.

De highlighter is een flinke zilveren glitter met een roze ondertoon. Erg mooi, maar let hierop met aanbrengen. Het is beter om het op te bouwen dan meteen te veel te doen.


Met de pen zet je gemakkelijk een streep op het gezicht. Met je vingers blend je de highlighter uit en dan heb je een prachtige glans. De highlighter werkt erg fijn. Het enigste nadeel vind ik dat je bij de eerste keer dat je het gebruikt erg veel moet draaien voordat er iets uitkomt. Omdat je niet weet of er iets aan komt komt er onverwachts ineens heel veel product uit. Voor de rest is het een hele fijne en mooie highlighter.

De Catrice Illuminating Highlighter Pen is voor 3,99 EUR te verkrijgen bij onder andere de Kruidvat.

2 opmerkingen :