woensdag 8 oktober 2014

Swatches: Safari Nagellak Pastel Dots Roze & Pastel Dots Paars


Naast Mat Nude en Metallic Aubergine heb ik ook nog twee hele leuke Safari Pastel Dots gekocht bij Getyournailsdone.nl. Ik vond deze nagellakjes er super cute eruit zien dat ik ze maar al te graag wilde proberen. 


Ik ben heb de nagellakjes Pastel Dots Roze en Pastel Dots Paars gekocht. Ik zie in de dots nagellakjes dat er een basis kleur is met wat grotere glitters erin. Ik ben vooral benieuwd of de nagellakjes dekken.


YES! De nagellakjes dekken gewoon! Ja, je hebt wel twee laagjes nodig, maar dat is bij de meeste nagellak. Dit is toch gewoon een heel snoezig lakje. De kleur is heel licht roze en neigt zelfs naar het witte met grovere roze glitters erin.


Gelukkig dekt dit lakje ook. Pastel Dots Paars heeft ook twee laagjes nodig, maar is me toch toch ook een leuke nagellak. De basis kleur is een paarse lila kleur en er zitten licht blauwe, rode en roze grovere glitters in. 

De Pastel Dots nagellak van Safari is voor € 1,95 te koop bij Getyournailsdone.nl.

2 opmerkingen :

  1. De nagellakjes zien er erg goed uit! En zo fijn dat ze een goede dekking hebben! Dat is helaas niet altijd het geval bij nagellak met glitters in.

    BeantwoordenVerwijderen