vrijdag 6 maart 2015

Webshop: PhoneGeek.nl

Ik weet niet wat het is, maar ik vind het ontzettend leuk om nieuwe telefoonhoesjes te hebben. Je telefoon is toch een soort van accessoire waarvan je wilt dat die er ook leuk eruit ziet. Een telefoonhoesje moet beschermen, maar moet er ook leuk uitzien. Ik kwam toevallig terecht op de website van PhoneGeek.nl en zag ineens heel veel leuke hoesjes. Ik keek nog wat meer op de site rond en zag heel veel leuke dingen.  Zelf heb ik een Iphone, maar op deze webshop worden ook heel veel hoesjes verkocht van andere soorten merken. Laten we de webshop eens wat beter bekijken.

Er worden hoesjes verkocht voor de merken Apple, Samsung, LG, Huawei en Sony. Check even de webshop hier of ze ook hoesjes verkopen voor jouw type telefoon. Naast hoesjes verkopen ze ook nog een hoop andere producten. Je kunt er terecht voor tablet hoesjes, telefoon stickers en een hoop telefoon accessoires. Denk aan hoofdtelefoons, speakers, kabels, selfiestick, etc..

Ik heb eens rond gekeken voor mijn eigen telefoon (Iphone 4) en ik zag veel leuke telefoonhoesjes. Natuurlijk heb ik ook even gesnuffeld bij de accessoires waar ik onder andere een hele gave fel roze hoofdtelefoon zag! NEED THAT!


V.L.N.R. € 11,95 - € 11,95 - € 11,95 - € 9,95 - € 14,95 
               € 9,95 - € 34,99 - € 14,95 - € 29,99 - € 76,99

Ik heb een grote hekel aan webshops waar je dan lekker je winkelmandje vol hebt gedaan en dan blijken de verzendkosten 5 euro of meer te zijn. Nou PhoneGeek heeft daar aan gedacht en heeft geen verzendkosten binnen Nederland, hallelujah!! Woon je in Belgie? Geen probleem, zelfs dan zijn de verzendkosten maar 3 euro ongeacht het aantal artikelen. Daarnaast zijn er veel verschillende manieren om je bestelling mee te betalen. Dit kan namelijk via bankoverschrijving, iDeal, Bancontact/Mister Cash, Paypal, Afterpay en zelfs met een Fashioncheque. In Nederland heb je dan binnen 1 - 2 werkdagen je bestelling binnen. 

Ik moet zeggen dat het allemaal heel goed klinkt bij PhoneGeek. De volgende keer als ik weer een hoesje nodig heb of gewoon een keer iets anders wil dan ga ik sowieso bij PhoneGeek.nl bestellen!

Heb jij al ooit iets besteld bij PhoneGeek?

2 opmerkingen :

  1. Ik ken deze webshop nog niet, maar ziet er leuk uit. Misschien wordt het tijd dat ik iets anders doe dan zo'n saai zwart klaphoesje :p
    Ik heb je trouwens genomineerd voor de Liebster Award, voor meer informatie kun je op mijn blog kijken http://amandaah.nl/2015/03/06/liebster-award/

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hi Amanda, thanks voor het nomineren! 2 jaar geleden heb ik het al een aantal keer ingevuld dus ik sla het deze keer over.

      Verwijderen