dinsdag 10 februari 2015

Swatches: essence lipliners in 07 Cute Pink en 12 Wish Me A Rose

Ik heb al in meerdere artikelen verteld dat ik erg enthousiast ben over de lipliners van essence en dan met name 06 Satin Mauve. Hierdoor ben ik weer terug gegaan naar de winkel en heb ik twee andere kleurtjes gekocht. Deze keer ben ik gegaan voor 07 Cute Pink en 12 Wish Me A Rose.

De essence lipliners zijn gewoon simpele potloden die verder niks speciaals hebben. Ze hebben een grijze dop en de rest van het potlood is in de kleur van het potlood. Wat wel heel handig is zodat meteen duidelijk is om welke kleur het gaat. Dit zijn de swatches van de lipliners: 12 Wish Me A Rose en 07 Cute Pink. De kleuren hebben veel weg van elkaar, alleen Cute Pink is net een tintje donkerder. 


Wanneer ik de lipliner op heb is er op de foto's weinig verschil te zien, maar in het echt is er wel een duidelijk kleurverschil. Zoals bij de swatches is 07 Cute Pink een tint donkerder dan 12 Wish Me A Rose. De lipliners zelf zijn zacht waardoor je het heel fijn kan aanbrengen. Het glijdt over je lippen. Daarnaast blijft het heel lang zitten en vind ik de kleuren prachtig. Het zijn echte budget toppers!

De essence lipliners zijn voor € 0,99 te verkrijgen bij verschillende drogisterijen.

2 opmerkingen :