woensdag 11 februari 2015

Swatches: Het 10 kleuren Blush PaletteVia buyincoins.com heb ik een aantal mooie en goedkope make-up producten gekocht. Van een aantal hebben jullie al swatches kunnen zien zoals de dupe versies van Urban Decay producten. Denk aan het Naked palette, Naked 2 palette en het Naked Basics palette. Vandaag laat ik jullie swatches zien van een blush palette die ik via buyincoins.com heb gekocht.

Het is een blush palette met 10 kleuren en de verpakking is een simpel zwart doosje.

In het palette zitten roze en oranje tinten. Er zitten enkele matte kleuren in en een paar kleuren met een shimmer erin.

De eerste blush is een licht roze kleur met een lichte shimmer. De tweede blush is een oranje pechy kleur met weer een shimmer erin. Dan is het tijd voor een barbie roze kleur. De vierde blush is een oranje kleur. De vijfde blush is weer een oranje  peachy blush, maar is wel wat donkerder dan de tweede blush.

In de tweede rij zitten weer een aantal blushes. De eerste blush is een matte licht roze kleur. De tweede blush is een donker oranje kleur met een flinke shimmer.  De derde en vierde blush zijn beiden een matte en roze blush. De vierde blush is ook meteen de heftigste kleur. De laatste blush is een licht oranje kleur.

De blushes zijn goed gepigmenteerd. Je moet soms dan ook oppassen dat je niet te veel gebruikt als je geen clown wilt zijn. Voor de rest vind ik het een fijn palette met een aantal fijne kleuren om te gebruiken. 

Het 10 kleuren Blush Palette is te verkrijgen bij ebay en Buyincoins.com voor maar een paar euro. 

3 opmerkingen :

  1. Wauw 10 kleuren voor een paar euro! Dat is ook handig om mee te nemen.
    Groetjes Sabrina

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er goed uit fijn om hier een review van te zien. Ik was al van plan om deze te bestellen! X

    BeantwoordenVerwijderen