woensdag 4 februari 2015

Swatches: Urban Decay Naked Basics Palette (DUPE)


Ik heb jullie al swatches laten zien van de dupe versies van het Naked en Naked 2 palette van Urban Decay. Vandaag heb ik ook nog swatches voor jullie van het Urban Decay Naked Basics palette wat wederom een dupe versie is.


Het Urban Decay Naked Basics palette is een kleiner palette met nude basis kleurtjes. Het palette is een klein bruin doosje wat je gemakkelijk overal mee naar toe kan nemen. Daarnaast zit er een grote spiegel in. 


In het Naked Basics palette zitten 6 kleuren: Venus - Foxy - W.O.S - Naked 2 - Faint - Crave. De kleuren komen redelijk overeen met het echte palette. In deze dupe versie zijn de kleuren wat valer. Voor de rest komt het gehele palette weer heel goed overeen met de echte. Ook de namen van de oogschaduws kloppen. 

Dit zijn de swatches van de oogschaduws van links naar rechts: Venus - Foxy - W.O.S - Naked 2 - Faint - Crave. De oogschaduws zijn goed gepigmenteerd, maar natuurlijk niet zo goed als een echt Urban Decay Palette. Het Naked Basics palette bestaat uit neutrale bruine kleuren en een zwart kleurtje voor smokey eyes. 

Het Urban Decay Naked Basics Palette is een fijne palette met je basic kleuren. Je kan er een simpele, maar ook een smokey look van maken met de zwarte kleur. 

Het Urban Decay Naked Basics Palette (DUPE) is te verkrijgen bij ebay en Buyincoins.com voor maar een paar euro. 

1 opmerking :

  1. In vergelijking met de echte vind ik ze eigenlijk best wel glimmen! Dit komt waarschijnlijk door de toevoeging van een grote hoeveelheid siliconen. De pigmentatie vind ik best goed hoor! Vooral bij de twee lichte, matte kleuren. Ik heb pas een artikel geschreven over de vergelijking tussen Naked Basics en Naked2 Basics, daar kun je de swatches ook bekijken! Zou je eens moeten doen, dan zie je het verschil :) XX

    BeantwoordenVerwijderen