vrijdag 27 februari 2015

Swatches: MAX & MORE Lipsticks Cherry Red & Warm Wine (Action)


Een aantal maanden geleden hebben jullie al een aantal swatches kunnen zien van lipsticks van MAX & MORE (Action). Voor het artikel klik hier. Ik zag laatst bij de Action dat ze weer een aantal nieuwe kleurtjes hebben voor de lipsticks dus ik kon het natuurlijk niet laten om er weer een aantal mee te nemen. 


De lipsticks zitten per 2 verpakt. Ze zitten in een simpel kartonnen achterkantje met een plasticje er over heen. De verpakking van de lipsticks zijn heel goedkoop. Het heeft een zwarte huls en een transparante dop. Zo zie je de kleur van de lipstick goed, maar de verpakking is wel kwetsbaar en is het niet super stevig.


In het setje dat ik heb gekocht zitten de kleuren Cherry Red en Warm Wine, twee rode kleuren. De kleuren zijn goed gepigmenteerd. Cherry Red is een fel rood kleurtje die soms ook nijgt naar oranje. Warm Wine is een echt wijn kleur alleen wel met een koele ondertoon. 

De lipsticks brengen fijn en smooth aan. Beiden kleuren vallen niet weg op de lippen en zijn erg mooi van kleur. Ik vind de kleurtjes echt heel mooi en Warm Wine wel in het bijzonder. De lipsticks blijven niet de hele dag zitten, maar het prijsje kan je het gewoon niet laten liggen.

Voor maar € 0,89 zijn deze lipsticks te verkrijgen bij de Action.

1 opmerking :